Ανθρώπινο Δυναμικό

Αναστάσιος ( Τάσος) ΑΛΙΦΕΡΗΣΣυνιδρυτής του ΕΔΜΝ, Πρόεδρος του Συμβουλίου Νησιωτικών Δήμων της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Δήμαρχος Τήλου 

Ο Τάσος Αλιφέρης Γεννήθηκε στη Λακωνία, Σπούδασε Ιατρική στην Ιταλία και διέθεσε όλη την ζωή του για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού στην Νησιωτική Ελλάδα. Διετέλεσε Δήμαρχος της Τήλου για πολλές τετραετίες, πρόεδρος στο Συμβούλιο Νησιωτικών Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας, Μέλος στο ΔΣ της Ευρωπαικής ΟΜοσπονδίας Μικρών Νησιών.
ο Τάσος Αλιφέρης ήταν και είναι, για ολους εμάς, Υπερασπιστής των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και πρωτοπόρος σε θέματα Ανάπτυξης Νησιών.
Δημιούργησε το θαύμα της Τήλου ενώ οι προτάσεις του σε θέματα Μικρών Νησιών, Μεταφορικού Ισοδύναμου είναι σήμερα οι κύριοι πυλώνες για την ανάπτυξη της μικρονησιωτικής χώρας μας. ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ Παραμένει για όλους εμάς στο ανθρώπινο δυναμικό του Δικτύου δείχνοντας μας τον δρόμο προς την ανάπτυξη των νησιών μας.


Ελευθέριος ΚεχαγιόγλουΠρόεδρος Δ.Σ. 

Ο Λευτέρης Κεχαγιόγλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ύδρα. Σπούδασε στην ΑΕΝ / Πλοιάρχων και στη συνέχεια εργάσθηκε κλπ κλπ

Γεώργιος ΒασιλόπουλοςΓενικός Γραμματέας Δ.Σ. (π. Δήμαρχος Ιθάκης) 

Ο Γεώργιος Βασιλόπουλος Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιθάκη. Απόφοιτος της Διδασκαλικής ακαδημίας, εργάσθηκε ως Εκπαιδευτικός για περισσότερο από 30 Χρόνια. Το 1996-200 διετέλεσε Δήμαρχος Ιθάκης και είναι μέλος του ΔΣ του ΕΔΜΝ από της συστάσεως του. Έχει διατελέσει τα έτη 2002-2004 εκπρόσωπος των Μικρών Νησιών του Ιονίου και εκπρόσωπος του ΕΔΜΝ στις Επιτροπές Παρακολούθησης ΕΣΠΑ 2007-2013 στις περιφέρειες Ιονίου, Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου.

Ελένη ΠαναγήΑντιπρόεδρος Δ.Σ. ( π. Δήμαρχος Χάλκης) 

Η Ελένη Παναγή Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χάλκη. Εργάσθηκε ως διοικητικός υπάλληλος του Δήμου Ρόδου και το 2000-2004 διατέλεσε Δήμαρχος της Χάλκης. Έχει εκπροσωπήσει το ΕΔΜΝ σε συσκέψεις ιδιαίτερα στις Βρυξέλλες (Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και Ευρωπαϊκή Επιτροπή).

Κωνσταντίνος ΚωστέλλοςΓενικός Διευθυντής 

Ο Κωνσταντίνος Κωστέλλος Γεννήθηκε στην Καρδίτσα και ασχολείται με Ευρωπαϊκά Προγράμματα Περιφερειακής Ανάπτυξης με έμφαση στα Ελληνικά Μικρά Νησιά. Έχει εκπροσωπήσει το ΕΔΜΝ σε συσκέψεις στο Βέλγιο, στην Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, ενώ έχει διευθύνει Ευρωπαϊκά Προγράμματα ως επιτελικός συντονιστής σε Ξένους Εταίρους.