ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ (3-2019 ΥΔΡΑ)

16.02.2019

Το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών, ζητεί να προσλάβει:
Εξωτερικό Τεχνικό Σύμβουλο για την υλοποίηση των αναγκών που απορρέουν από τις υποχρεώσεις του ΕΔΜΝ και σύμφωνα με τις ανάγκες που απορρέουν από τη συμμετοχή του ΕΔΜΝ στο Κατάλογο διαφάνειας της ΕΕ, το Τμήμα Γνωμοδοτήσεων και την υποστήριξη των δήμων – μελών του.

Διαβάστε περισσότερα...

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ (2-2019 ΜΜΕ)

26.01.2019

Το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών, ζητεί να προσλάβει:
Εξωτερικό Σύμβουλο σε θέματα ΜΜΕ για την υλοποίηση των αναγκών που απορρέουν από τις υποχρεώσεις του ΕΔΜΝ και σύμφωνα με τις ανάγκες που απορρέουν από τη συμμετοχή του ΕΔΜΝ στο Κατάλογο διαφάνειας της ΕΕ.

Διαβάστε περισσότερα...

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ ΕΔΜΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΟΣΑ. Για το ΕΣΠΑ 2021-2027 και τα διαρθρωτικά ταμεία

15.01.2019

Κατατέθηκαν στην Ομάδα του ΟΟΣΑ οι προτάσεις του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών σχετικά με την νέα προγραμματική περίοδο μετά το 2020 και τα διαρθρωτικά ταμεία. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν και στη χώρα μας για τη νέα Χρηματοδοτούμενη περίοδο 2021-2027

Διαβάστε περισσότερα...

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ (1-2019 ΤΗΛΟΣ)

09.01.2019

Το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών, ζητεί να προσλάβει:
Εξωτερικό Συνεργάτη για την υλοποίηση των αναγκών που απορρέουν από τις υποχρεώσεις του ΕΔΜΝ. Φυσικό πρόσωπο, ο υποψήφιος πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, Έλληνας υπήκοος ή άλλης χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να μιλάει άπταιστα έως πολύ καλά τα ελληνικά.
Εργασιακό αντικείμενο: Ανάπτυξη πρωτογενούς τομέα, Αγροδιατροφικο, λοιπές εργασίες ΔΕ.
Να έχει τουλάχιστον ανάλογη προϋπηρεσία.
Να έχει την δυνατότητα παραμονής στο νησί της Τήλου κατά την διάρκεια της εργασίας του και να είναι απόφοιτος τουλάχιστον ΔΕ.
Επίσης να διαθέτει άνεση χρόνου σε περίπτωση που χρειαστεί να ταξιδεύει σε άλλα μέρη στην Ελλάδα η στην ΕΕ.

Διαβάστε περισσότερα...

Υποτροφία του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΚΟΡΥΦΗ σε μικρονησιώτη.

17.11.2018

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την πρόταση των Φροντιστηρίων ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΚΟΡΥΦΗ με τους μικρονησιώτες μαθητές μας.
Το Φροντιστήριο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΚΟΡΥΦΗ καθιέρωσε, εδώ και μια δεκαετία, το πρωτοποριακό σύστημα e-learning δημιουργώντας μια virtual class, για φοίτηση εξ αποστάσεως. Με ιδιαίτερη χαρά, το Φροντιστήριο επεκτείνει το σύστημά του ΚΑΙ σε μαθητές Μικρών Νησιών, εξασφαλίζοντας εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο πιο ευαίσθητο κομμάτι του πληθυσμού της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα...

To ΙΕΚ ΑΛΦΑ και το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης «ΑΛΦΑ επιλογή» προσφέρουν 198 υποτροφίες σε νέους του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών

26.07.2018

Με στόχο την ενίσχυση του δικαιώματος όλων των νέων των Ελληνικών μικρών νησιών στην Εκπαίδευση και τη γενικότερη στήριξη της νησιωτικής Ελλάδας, το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη συμπράττουν, παρέχοντας 198 υποτροφίες σπουδών, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
Με την πεποίθηση ότι η πρωτοβουλία αυτή κινείται στο πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς, που οφείλουν να διέπουν - στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε - όλους τους φορείς και τις επιχειρήσεις, στόχος τόσο του ΙΕΚ ΑΛΦΑ όσο και του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών είναι αυτή η ενέργεια να τύχει όσο το δυνατόν ευρύτερης ανταπόκρισης, στις τοπικές κοινωνίες της νησιωτικής Ελλάδας.
Σε συνεργασία με τους δήμους, τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους κοινωνικούς φορείς των εν λόγω νησιών, προκηρύσσεται ανοικτός διαγωνισμός και κλήρωση μέσω της οποίας θα προκύψουν, αξιοκρατικά, οι δικαιούχοι των υποτροφιών, για κάθε νησί ξεχωριστά:
Πιο συγκεκριμένα, σε κάθε νησί από τα 49 συνολικά νησιά του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών, παρέχονται 4 υποτροφίες σπουδών, για έναρξη το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Διαβάστε περισσότερα...

Τρεις γυναικείες φωνές κατά της χρήσης του πλαστικού στα νησιά.

28.06.2018

Τρεις γυναίκες-μητέρες- ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που προέρχονται από νησιωτικές χώρες, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πείσουν τους συμπολίτες τους για την ανάγκη να μειωθεί η χρήση των πλαστικών.

Διαβάστε περισσότερα...

Το Ελληνικό Δικτυο Μικρών Νησιών στηρίζει την Συμμαχία της Πολιτικής Συννοχής της ΕΕ

28.01.2018

Το Ελληνικό Δικτυο Μικρών Νησιών, στηρίζει και ενθαρρύνει την Επιτροπή των Περιφερειών στην πρωτοβουλία της για περισσότερη Πολιτική συννοχής στην ΕΕ μετα το 2020.

Διαβάστε περισσότερα...

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΜΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΝΗΣΙΩΝ.

06.11.2017

Διεξήχθη ψηφοφορία ανάμεσα στα μέλη και συνεργάτες του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών για τον πιο συνεργάσιμο Έλληνα ( Ελληνίδα) και Ευρωπαίο Ευρωβουλευτή σχετικά με θέματα που άπτονται των Ελληνικών Μικρών Νησιών.

Διαβάστε περισσότερα...

Τριμερής Τουριστική Αναπτυξιακή Συνεργασία Υπεγράφη στην Κίνα.

01.11.2017

Τριμερής αναπτυξιακή συμφωνία υπεγράφη στην Κίνα μεταξύ της IITCZS, της μεγαλύτερης διοργανώτριας έκθεσης και Συνεδρίου νησιωτικού τουρισμού στο Κόσμο, του ΤΕΙ Αθήνας και του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών.

Το συμφωνητικό υπογράφηκε στην Κίνα, στην πόλη Ζhoushan, κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Διαβάστε περισσότερα...

1 2 3 4 5 6 7 8 9